reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Alterfest Multiesport torna el divendres 20 de maig per promocionar l’oci alternatiu i saludable

19/05/2016

L’Ajuntament de Reus organitza aquest divendres 20 de maig una nova edició de l’Altersuer Multiesport, una festa multiesportiva amb tallers i activitats d'oci adreçada a joves majors de 12 anys, on es promocionaran i es donaran a conèixer diferents opcions alterenatives d’oci, especialment vinculades a l’esport i el moviment.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que la festa comptarà amb un espai de fira amb la presència de clubs esportius de la ciutat amb seccions femenines. Aquesta novetat sorgeix d’una proposta del Consell Municipal de Joves a Secundària de l'any passat i que va tractar el tema d'igualtat de gènere: fer visible l'esport femení de la ciutat.

La jornada s’emmarca en el programa Altersuer, que coordinen diferents regidories de l’Ajuntament de Reus i promou un oci nocturn alternatiu i fomenta conductes saludables entre els joves. Entre altres, Altersuer compta amb la participació dels departaments municipals de Joventut, Salut Pública, Esports i Serveis Socials.

La festa tindrà lloc a la plaça de la Llibertat entre les 18:00 i les 21:00h. Hi haurà tallers, exhibicions, sortejos, activitats diverses.

  • Taller i activitats: Taller de rugby, bàsquet 3x3, rocòdrom, escalacaixes, videoconsoles, ping pong, escacs, patins en línia, taller karate, taller de defensa personal, taller de prevenció Altersuer.
  • Exhibicions: Scooter, karate, slalom, biker.
  • Actuacions: Concert de hip hop a càrrec de diferents joves de la ciutat, Ovy Knockis, Chals, Jaysarf, Basic, Invictus, balls amb els grups de ball dels diferents districtes que tenen grups de joves.
Fitxers Relacionats: