reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada Jo Marco el Ritme

01/03/2021
Comença una nova edició de les Caminades populars- Rutes Reus, organitzades per la Regidoria d'Esports en col·laboració amb Tretzesports, que es podrà desenvolupar amb totes les garanties sanitàries i mantenint l’objectiu de promoure l’exercici físic i la promoció de la salut ja que es podrà realitzar amb una aplicació mòbil.
 

Aquestes caminades consten de 4 rutes al llarg del mes de març, rutes que són solidàries, en aquest cas a benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar, els participants podran col·laborar amb la fundació fent una aportació solidària en el moment de la inscripció. Les primeres 200 donacions rebran un petit obsequi per part de la fundació. A més a més, es podrà adquirir una samarreta tècnica amb un disseny exclusiu per aquesta ocasió.

Les diferents rutes que trobarem seran les següents:

  • De l’1 al 7 de març - Un tomb per Aigüesverds. Recorregut pels camins que van a Aigüesverds, amb sortida i arribada a la Fundació Rosa M. Vivar – Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria
  • Del 8 al 14 de març - Camins de l'Avellana. Recorregut sortint des de l'estadi de futbol de Reus fins a Riudoms.
  • Del 15 al 21 de març - Urbanització Sant Joan. Sortint des del Mas Miarnau, caminada fins a Castellvell, passant per la Urb. Sant Joan, el Cementiri de Reus, la urbanització El Pinar, entre altres llocs.
  • Del 22 fins el 28 de març - Un tomb per Bellisens. Amb sortida al Mas Iglesias, caminada fins a gairebé Vila-seca pels camins vora Bellisens.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.reusesport.cat, de manera gratuïta, i descarregar-se l’APP “RUN LIVE 13_5”. Seguint les instruccions de l’aplicació els participants podran veure i seguir el recorregut. L'aplicació els guiarà i registrarà la seva participació i el temps empleat.

Tots els participants que registrin amb l'aplicació els quatre recorreguts entraran en un sorteig de material esportiu.

Els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Rosa Maria Vivar, fundació que neix de la necessitat de proporcionar a totes les persones amb la malaltia d’Alzheimer i deteriorament cognitiu del Camp de Tarragona, un espai excel·lent per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, basat en les teràpies més innovadores per a l’estimulació cognitiva i desenvolupades pels professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp.

banner_870x315_1.jpg