reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Cursa de les Dones 2022

08/05/2022

La Cursa de les Dones de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports a través de l’Oficina de l’Esport Femení  amb el suport de Tretzesports, arriba el proper de 8 de maig al 10é aniversari. Una dècada en la qual la cursa ha crescut fins convertir-se en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària de la ciutat de Reus.

Cursa solidària

La recaptació d’aquesta edició anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 29 anys. Els seus objectius són donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.cursadonareus.cat . El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat (si es fa l’inscripció abans de l’1 de maig), samarreta tècnica de la 10a edició, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores i animació de la cursa.

Aquest any la cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. L’organització habilitarà punts d’inscripció presencial a partir del 8 de març a diferents punts de la ciutat.

També s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:15h. Hi podran participar nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Participació de Voluntaris

La participació dels voluntaris en la cursa és vital pel seu bon desenvolupament i per això, com cada any, l’organització fa una crida als voluntaris i voluntàries que vulguin participar-hi.

Tots els interessats poden inscriure's al següent enllaç: Voluntari Cursa de les Dones

Recollida de samarreta i dorsal

La recollida de la samarreta i dorsal es farà al Polilleuger Alberich i Casas

Divendres 6 de maig de 9:00h a 21:00h ininterrompudament

Dissabte  7 de maig de 9:00h a 21:00h ininterrompudament.

No es lliuraran dorsals el mateix dia de la cursa.

 

 

Segueix-nos a les Xarxes Socials

           
  
10cursadelesdonesdereus_a3.png