reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

El Pavelló Olímpic acull el Campionat de Catalunya de Gimnàstica rítmica en edat escolar

05/05/2016

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus acull aquest diumenge 8 de maig el Campionat de Catalunya de Gimnàstica rítmica en edat escolar. Es tracta del campionat anual més important en edat escolar de Catalunya. La competició comptarà amb un total de més de 450 esportistes vingudes de tota Catalunya.

Participen en la competició les gimnastes que s’han classificat en una les dues fases territorial a Catalunya Sud i dues fases a Catalunya Nord. Els nivells que competiran són del I al IV essent el IV el nivell més alt en categoria escolar.

Es tracta d’un campionat organitzat conjuntament per la federació catalana de gimnàstica rítmica i el Club R´tmica La Salle Reus. Les modalitats que es presenten son individual, duets, trios quartets i conjunts.

La competició tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus i començarà a les 9.00 h del matí i s’acabarà sobre les 19.30 h

La competició es divideix en dues parts:

  • Una pel matí on competiran les categories: conjunts (nivell I/II i III/IV) individual (nivell I i II) i duets, trios i quartets, amb l’entrega de premis sobre les 14.10h.
  • La segona part de la competició s’inicia a les 15,00 on competiran les categories: individual (nivell I i III i IV), amb l’entrega de premis sobre les 19.20h.