reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar, aquest diumenge 19 de setembre

14/09/2021

La regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de Tretzesports, organitzen la Caminada Popular per l’Alzheimer-Fundació Rosa M. Vivar. Serà aquest diumenge, 19 de setembre, en format presencial. La cursa coincideix amb la mort aquest dilluns, 13 de setmebre de Rosa M. Vivar, fundadora de l'entitat que porta el seu nom

La sortida serà a les 9:30 davant les instal·lacions del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria (avinguda d’Antoni Planàs i Marca, 13) promogudes per la Fundació Rosa M. Vivar. La caminada recorrerà el camí dels Morts i farà el tomb a l’Urbanització Aigüesverds. Hi haurà dos recorreguts: un llarg, d’11,8 km; i un de curt de 4,4km.

Les inscripcions són gratuïtes i qui vulgui por apuntar-se a través de l’enllaç que trobarà a la web www.reusesport.cat.

Margarita Oliva, presidenta de la fundació afirma: "Agraïm a l’Ajuntament de Reus i Reus Esport l’oportunitat de visibilitzar el Centre Terapèutic a un públic tan ampli de la Ciutat i del seu entorn. És un recurs excel·lent i especialitzat per al tractament i benestar de totes aquelles persones que pateixen la malaltia de l’Alzheimer i dona una solució a les seves famílies per tal que puguin continuar amb les seves vides.Amb aquesta caminada es torna al format presencial. Encara que la sortida serà conjunta a una zona exterior i en esplai ampli, recordeu prendre les mesures de seguretat necessàries en tot moment, mantenint les distàncies de seguretat i utilitzant la mascareta, si s’escau.

La programació de caminades que oprganitza Reus Esport i Lleure preveu dues sortides més al novembre i al desembre.