reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Noves condicions per a l'ús de les instal·lacions esportives municipals

29/09/2020

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus ha acordat aquest dimarts, 29 de setembre traslladar a l'empresa municipal Reus, Esport i Lleure unes noves condicions d'ús de les instal·lacions esportives municipals, atenent al calendari federatiu i a les mesures decretades per a la contenció de la Covid-19.

Així, els entrenaments dels equips usuaris es realitzaran a porta tancada i sense ús dels vestidors, i amb l'aplicació dels protocols de seguretat, higiene i control.

Igualment, no es podran desenvolupar partits amistosos a les instal·lacions municipals esportives de Reus.

Els partits de competició es podran realitzar segons el calendari federatiu, a porta tancada i sense ús de vestidors, fins al 16 d'octubre o mentre es mantinguin les mesures excepcionals decretades. A partir del 17 d'octubre, els partits es podran desenvolupar amb limitació de públic, amb convidats per cada equip.

Per al desenvolupament dels partits oficials, cada entitat haurà d'aportar el protocol aprovat per la corresponent federació.

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure, com a gestor de les instal·lacions municipals esportives farà arribar la informació directament a les entitats usuàries.