reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Open Reus Pro Pàdel

04/02/2022

L’Open Reus Pro Pàdel és un torneig impulsat des de la regidoria d’esport i Reus Esport i Lleure, organitzat pels clubs i centres de pàdel de la ciutat que en seran la seu: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor, amb la col·laboració de Maximum.

Es realitzaran quatre tornejos diferents a 9 seus els caps de setmana del mes de febrer.

SISTEMA DE COMPETICIÓ

El torneig comptarà amb categoria femenina i masculina, amb un màxim de quatre categories, i el quadres de competició de les parelles seran en funció del nivell d’aquestes per tal de gaudir de partits el més emocionant possibles. El format serà el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que rebran els participants. Els jugadors i jugadores poden inscriure’s a tantes seus com vulguin.

El sistema de competició serà per quadre eliminatori, amb dos partits garantits i es jugaran dos sets, punt d’or i super tie break

Les finals de cada seu i cada categoria es jugaran a una pista que es muntarà a la plaça del Mercadal, centre neuràlgic i eix comercial i de vida social de la ciutat de Reus, i que té com objectiu principal acostar el pàdel a la ciutat.

ENTRADES PEL WORLD PÀDEL TOUR 

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia pel WORLD PADEL TOUR Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

Es sortejaran a través de l’Instagram de Reus Esport i Lleure 2 entrades de cap de setmana pel  WPT Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN entre tots els inscrits i inscrites als diferents tornejos que es facin una foto amb la samarreta al photocall o a la pista de joc i etiquetin a Taqtic Home, ReusProPàdel i segueixin a reusesport.

Més informació a: www.reusesport.cat

 

 


 

          Youtube - Iconos gratis de social
padel-reus-cartell-final_0.jpg