reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Repte Esportiu i solidàri

26/04/2020

Aquesta és una nova iniciativa esportiva de l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Esports, en el marc del programa municipal d'activitats Reus@casa, i en aquest cas per recaptar fons per a la investigació contra la Covid-19 consisteix a fer una coreografia amb la música dels "Nanos de Reus", de Pep Solórzano i enregistrada pel grup Tradivàrius.

No esperis més i mira el tutorial i la coreografia per assajar amb la Mari Carmen Ortiz monitora del Consell Esportiu del Baix Camp, a més altres professionals esportius de diferents procedències també ens ajudaran a preparar-nos.

La inscripció al repte és gratuïta, en el moment de formalitzar-la a través del web de Reus Esport i Lleure, les persones que s'hi inscriguin podran fer una aportació voluntària solidària de 5, 10 o 20 euros, destinada a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

L'Institut Pere Virgili impulsa un projecte de recerca en el marc dels treballs que desenvolupen els laboratoris, les universitats i els centres de recerca catalans per fer front a la Covid-19.

La data límit per assajar la coreografia és diumenge 26 d'abril a les 12:30h, moment en què Canal Reus TV emetrà un programa i podrem fer la coreografia tots junts seguint les indicacions d'un monitor... però això no serà tot... un cop acabada la coreografia continuarem amb activitats físiques dirigides de tàbata, zumba, aerodance i tonificació, a càrrec de David Serrano de Reus Esport i Lleure, Jessi Mañosca del Club Natació Reus Ploms, Josy Borges del Club Tennis Reus  Monterols i Gennis Llopis del Reus Deportiu.

 

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

FACEBOOK/ TWITTER/ INSTAGRAM

 @Reusesport

fitnesacasa2.jpg