reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

World Padel Tour a Reus

08/03/2022

L'«Estrella Damm Reus-Costa Daurada Open» converteix Reus en un dels escenaris del prestigiós circuit professional World Padel Tour, la competició regular de major prestigi i rellevància que reuneix les millors jugadores i jugadors del rànquing d’aquest esport.

Després de la fase prèvia del torneig, finalitzada dilluns 7 de març, del 8 al 13 de març té lloc la fase final amb la disputa del quadre final de trobades, que aplega als millors jugadors i jugadores de pàdel del món, entre els quals destaca la reusenca Ariana Sánchez.

La seu principal de l’Estrella Damm Reus Costa Daurada Open és la pista central ubicada al Pavelló Olímpic de Reus amb capacitat per a 3.500 persones. La pista 2 s’ha ubicat a una carpa annexa al pavelló amb aforament limitat a 150 persones i la pista 3 està ubicada al polilleuger Joan Rebull amb aforament limitat a 250 persones. També s’ha instal·lat una  zona de Village de 1.000m2 oberta al públic annexa al Pavelló Olímpic.

En aquesta zona del Village, Reus Promoció i el Patronat de Turisme Costa Daurada de la Diputació de Tarragona ha instal·lat un punt d’atenció als visitants per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat i del territori. Reus espera aquests dies que més de 14.000 persones passin per les instal·lacions del torneig tenint en compte el personal de l’organització, els esportistes i equips i totes les persones que acudeixin com a públic al torneig.

Al web oficial del World Pàdel Tour es pot consultar el quadre femení i masculí de competició i els horaris dels partits. El World Padel Tour és la competició d’abast mundial més prestigiosa d’aquest esport que aquest any es disputa a les ciutats de Miami, Stockholm, Copenhagen, Roma, Madrid, Doha, Barcelona, Cerdenya, Mälmo, Mèxic DF o Buenos Aires, entre d’altres.