Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus Pro Pàdel

11/02/2023

La celebració d’una prova del calendari de WORLD PADEL TOUR a Reus i la capacitat organitzativa a la ciutat, propicien la creació de l’Open Reus Pro Pàdel per a promocionar i acostar la pràctica del pàdel als ciutadans de Reus.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, organitzen un seguit d’accions, que sota el paraigües de la marca REUS PRO PÀDEL, permet practicar i viure el pàdel des d’un context més prop

 

Accions que en formen part:

Trobades de primària i secundària

Es dinamitza i programa formacions per a docents d’educació física, relacionades amb el mètodes d’ensenyança del pàdel a l’escola que finalitzarà amb la realització a diferents instal·lacions de pàdel de la ciutat de trobades d’alumnes de secundària.

Fons de material

Material en préstec per a les escoles de la ciutat (pales, pilotes i xarxa), conjuntament amb una unitat didàctica per la docència del pàdel a l’escola. Totes les escoles de la ciutat poden accedir a aquest servei de préstec de material.

Open Reus Pro Pàdel

És un torneig impulsat des de la regidoria d’esport i Reus Esport i Lleure, organitzat pels clubs i centres de pàdel de la ciutat que en són la seu: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel, Padel Indoor i Club Pàdel Manyanet Reus.

El torneig compta amb categoria femenina i masculina i el quadres de competició de les parelles són en funció del nivell d’aquestes per tal de gaudir de partits el més emocionant possibles. El format és el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que reben els participants. Els jugadors i jugadores poden inscriure’s a tantes seus com vulguin.

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig reben com a obsequi una entrada d’un dia pel WORLD PADEL TOUR OPEN de Reus.

Les finals de cada seu i cada categoria es juguen a una pista que es munta a la plaça del Mercadal, centre neuràlgic i eix comercial i de vida social de la ciutat de Reus. A banda de les finals, la pista acull clínics, exhibicions, pàdel adaptat, entre d’altres.