reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Afectacions al trànsit, diumenge, amb motiu de la Bicicletada solidària a benefici de Fundació Noelia

16/03/2017

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus organitza aquest diumenge 19 de març la Bicicletada popular solidària, promoguda conjuntament amb el Club Ciclista Reus, Reus Esport i Lleure i la col·laboració de Tretzesports. La Bicicletada té una llarga llista de col·laboradors i patrocinadors, cosa que permetrà que el 100% de la inscripció vagi a benefici de la tasca que desenvolupa la Fundació Noelia en la investigació per trobar la cura per als nens que pateixen distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Les incripcions encara estan obertes.

La bicicletada vol promocionar l’ús de la bicicleta amb finalitat esportiva o d’exercici físic i ocuparà durant tot el matí del diumenge l’avinguda Sant Jordi, el parc de Sant Jordi i la plaça de l’Univers amb un seguit d’activitats complementàries al recorregut urbà de la bicicletada.

Afectacions a la mobilitat
Segons informa el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, la bicicletada comportarà afectacions al trànsit a l’avinguda de Sant Jordi, on estarà prohibit l’estacionament als carrils a tocar del parc de Sant Jordi des de les 6:00 a les 14:00h del mateix diumenge.

A la resta de recorregut per carrers de tot el centre de la ciutat, es tallarà de manera puntual el pas de vehicles en el moment que hi passin els participants de la cursa.

Recorregut
El recorregut, totalment urbà, de 5,5 quilòmetres, amb sortida a l’avinguda de Sant Jordi seguirà l’itinerari per la plaça de Pompeu Fabra, riera Miró, riera Aragó, avinguda Pere el Cerimoniós, avinguda Jaume I, plaça d’Hèrcules, carrer Misericòrdia, plaça Pastoreta, passeig Prim, Plaça del nen de les Oques, carrer Sant Joan, plaça de Prim, raval de Jesús, raval de Martí i Folguera, raval de Robuster, raval de Sant Pere, plaça de la Sang, raval del Pallol, plaça de Catalunya, raval de Santa Anna, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura, plaça de la Llibertat, avinguda de Sant Jordi i arribada novament al parc de Sant Jordi.

L’activitat té previst el seu inici a les 10:30 h i a l’arribada, un cop desenvolupat tot el recorregut, a la plaça de l’Univers es desenvoluparan diverses activitats, sortejos, degustacions i animacions per tal de poder gaudir d’un matí festiu i esportiu.

Inscripció, solidària de 5 euros, encara es pot fer online a la web www.tretzesports.org i presencialment a les botigues i centres col·laboradors.