Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Arriba una nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus

06/06/2023

Reus tornarà a ser el centre del món de l'esport del motor a les comarques tarragonines el proper cap de setmana, els dies 9 i 10 de juny, amb la 8a edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus. El Campionat d'Espanya de Ral·lis de Vehicles Històrics tindrà en aquesta prova una cita clau, ja que les classificacions estan començant a prendre cos i la prova tarragonina repartirà importants punts. La prova és la quarta de les set puntuables per al campionat en les seves categories de Velocitat Pre81, Pre90, Pre2000 i Clàssic, així com de Regularitat i Regularitat Sport per a automòbils Pre90.

El llistat de participants s'acosta als 81 amb 26 equips que participen en el Campionat d’Espanya i la resta en el campionat de Catalunya. La prova comptarà amb pilots destacats com els campions d'Espanya en la categoria Pre81 Joan Riveras i Álvaro Menéndez i els de Regularitat Sport Asier Santamaria i Roberto Renqueria. L'Escuderia Baix Camp és l'encarregada d'organitzar i coordinar la prova, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Reus a través de la Regidoria d’Esports i de Reus Promoció, així com diverses empreses de la zona encapçalades per Grup Oliva.

L'itinerari del ral·li constarà de cinc trams diferents: La Mussara (10,200 km) i Farena (9,367 km), que en dues passades per cadascun d’ells es disputaran el divendres 9 de juny, i La Teixeta (14,700 km), Molar (11,798 km) i Colldejou (6,950 km), que també en dues passades es correran l’endemà. En total seran 106,030 km contra el cronòmetre, repartits en els 10 trams esmentats, inclosos en els 492,698 km del recorregut total.

La base administrativa de la cursa i els llocs on se situaran el parc de treball i la zona de proveïment de carburant, estaran situats a FiraReus Tecnoparc mentre que el podi de sortida i arribada oficials tindran lloc en el cor de Reus: la Plaça de la Llibertat. El gran atractiu del Rally Costa Daurada Legend Reus és que reuneix cotxes habitualment molt difícis de veure en competició.

El Rally Costa Daurada Legend Reus és una de les proves més esperades del calendari i destaca per la seva vocació i projecció internacional.

Entre els seus principals al·licients hi figura el fet de compartir alguns dels mítics trams mundialistes, a més d'aportar a la zona tot l'ambient de la creixent afició als automòbils clàssics esportius, una modalitat esportiva amb una forta personalitat pròpia destinada a gent apassionada de proves automobilístiques de prestigi en les quals evolucionar amb vehicles que formen part de la història de l'automobilisme de competició.

Més informació: www.rallycostadaurada.org