reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada de Tardor de Rutes Reus

10/10/2016

La Caminada Popular de tardor té lloc aquest dimecres 12 d’octubre en el marc de les caminades Rutes Reus, organitzada per la regidoria d'Esports. En aquesta ocasió l'organització i desenvolupament de la caminada comptarà amb la participació i col·laboració de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr Francesc Tosquelles i de la Regidoria de Medi Ambient i Ocupació a més de l'organització tècnica de Tretzesports i Reus Esport i Lleure.

Ja són gairebé 400 els participants inscrits per aquesta edició, els quals podran optar entre dos recorreguts amb sortida i arribada al Parc del Trenet. El recorregut curt consta d’uns 5 quilòmetres, amb una durada aproximada d’una hora i quart. El recorregut llarg, que envoltarà la zona d’Aigüesverds, arriba fins els 12 quilòmetres i una durada d’unes 3 hores, ambdos recorreguts simultaneigen espais pavimentats amb camins de terra, el recorregut es planer.

La sortida es farà a dos quarts de 10 del matí des del mateix Parc del Trenet, i les inscripcions es mantindran obertes fins a les 20,00hores del proper dimarts 11 d'octubre.