reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada Popular en Benefici de l'Associació Supera't

08/10/2023

La Regidoria d'Esports, Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports, organitzen aquesta nova caminada popular que comptarà amb dos recorreguts: un de 11,9km i un més curt de 5,7km.  Sortirà des de la Biblioteca Pere Anguera direcció Vila-seca pel camí dels morts i tornarà pel camí del mas de Plana, per consultar la ruta podeu accedir a l'enllaç: recorregut

Tipus de recorregut:  Mixte -  Asfalt/ciment i Terra

Servei d'avituallament a l'arribada per tots els participants

Aquesta caminada és en benefici de l’Associació Supera't de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista i les seves famílies de Reus que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesenvolupament i les seves famílies. Així com de tot el seu entorn (família, escola, feina, societat en general...) donant a conèixer aquesta condició de vida per tal d'aconseguir una normalització i plena inclusió a la societat. Ajudant d'aquesta manera a superar les dificultats en que es puguin trobar en el seu dia a dia on hi tenen una superació i lluita constant.

El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu. El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte en les àrees de relació social, comunicació així com l'aparició de comportaments restringits i repetitius.

Podeu fer la inscripció a Caminada Popular 8 octubre.

La inscripció és gratuïta.


2023_10_08_caminada.png