reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada Popular en Benefici a l'associació Superat

Caminada9 d'octubre de 2022

 

S'acaba l'estiu, comença el curs escolar... i tornen les camindaes populars.

La Regidoria d'Esports, Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports i l'Associació Supera't, organitzen aquesta nova caminada popular el proper 9 d'octubre.

S'oferiran 2 circuits de 5,1km i 10,4km.

 

Dia: Diumenge 9 d'octubre 2022
Sortida: 10 h Passeig de la Boca de la Mina (plaça M. Àngels Ollé
Arribada:  Passeig de la Boca de la Mina (plaça M. Àngels Ollé) 
Distància: 5km/10 km

 La caminada és gratuïta.

 Servei d'avituallament a l'arribada per tots els participants.

 

Cursa per inclusió

Coincidint amb la Caminada Popular, l'Associació Supera't organitza aquesta segona cursa on persones de totes les edats amb i sense discapacitat podran gaudir plegats en una jornada esportiva, familiar i festiva on l'important serà passar una bona estona essent un exemple d'integració i inclusió per a tothom, així com de superació constant. 

Es realitzarà el diumenge dia 9 d'octubre, a les 9h. Hi hauran 3 distancies per poder participar: 50m, 100m i 200m. Inscripcions de la cursa presencials al C. N. Reus Ploms.

L’Associació Supera't de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista i les seves famílies de Reus té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesenvolupament i les seves famílies. Així com de tot el seu entorn (família,escola,feina,societat en general...) donant a conèixer aquesta condició de vida per tal d'aconseguir una normalització i plena inclusió a la societat. Ajudant d'aquesta manera a superar les dificultats en que es puguin trobar en el seu dia a dia on hi tenen una superació i lluita constant.

El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu. El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte en les àrees de relació social, comunicació així com l'aparició de comportaments restringits i repetitius..

 

| Inscripcions | Circuit 5km | Circuit 10km |

 

Moltes gràcies a tothom i animeu-vos a venir a la Caminada!

 

Caminada 10Km

 
 

Caminada 5Km

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc


NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 
De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.
L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.
L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.
Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :
Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.[email protected] cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".