reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Cloenda de la 35ª Olimpíada Escolar

27/03/2017

L'alcalde Carles Pellicer, representants del Consell Esportiu del Baix Camp i dels clubs col·laboradors han presidit aquest diumenge al matí l'acte de cloenda de la 35ª edició de l'Olimpíada Escolar, que s'ha disputat a diferents escenaris de Reus des del 3 de març. Aquest acte s'ha realitzat al parc del Roquís (polígon industrial Agro Reus).

Al mateix escenari diferents curses familiars en diferents categories han precedit aquest acte a partir de les 10:00 h i en finalitzar aquestes proves els capitans de l'Olimpíada han pujat a l'escenari per abaixar la bandera olímpica i lliurar la flama olímpica a l'alcalde i a les autoritats.

Més tard s'ha portat a terme el Cross Comaigua amb motiu del Dia Internacional de l'Aigua, que ha servit per tancar la jornada esportiva de cloenda de la 35ª Olimpíada Escolar. 

Jordi Cervera, regidor d'Esports a volgut destacar el fet que "l'Olimpíada Escolar en aquest tercer any de la seva recuperació ens ha permès constatar la plena vigència d'aquest model de competició, que és un excel·lent complement al de la resta d'activitats esportives del calendari; una competició on els participants tenen l'oportunitat de tastar i enganxar-se a l'esport". El regidor d'Esports ha afegit que "el fet de que prop d'un 50% dels inscrits hagi de formalitzar la llicència escolar vol dir que gràcies a l'Olimpíada Escolar cada any un important nombre de nens i nenes s'incorporen a la pràctica de noves modalitats".

Capitans i capitanes
Els capitans i capitanes dels centres educatius participants faran en les properes jornades la seva particular avaluació d'aquesta edició i presentaran a l'organització les seves propostes de millora de l'Olimpíada Escolar de Reus. També realitzaran una valoració del desenvolupament de les competicions, les activitats complementàries i també les propostes per atorgar els premis de la Targeta Verda.