reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Cloenda de la 40a Olimpíada Escolar

27/05/2022

El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit aquesta tarda la cerimònia de cloenda de la 40a Olimpíada Escolar. Durant l'acte s’ha fet el lliurament de les medalles de l’Olimpíada Cultural a les escoles Josep Maria Soler i Gené Montbrió (medalla d’or i medalla de bronze) i Escola Montsant (medalla de plata).

També s’han lliurat els premis del concurs artístic i literari. El guanyador del concurs artístic de la 40a Olimpíada Escolar ha estat Yuhan Shan del CEIP Beat Bonaventura Gran de Riudoms i la guanyadora del concurs literari ha estat la Noelia Virgili Mestre, també del CEIP Beat Bonaventura Gran de Riudoms.

Durant l’acte s’han disputat les finals de Ritmes i Balls, amb la exhibició de de 17 grups que acte seguit han estat puntuats pel jurat. Els grups guanyadors han estat: The Girls, de l'Escola de Maspujols (or); Les Lleones, de l'Escola Arce (plata) i The Queens de l'Escola Mare de Déu de la Candela (bronze).

La cerimòniaha finalitzat amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l’apagada de la flama del peveter fins la propera edició.

La 40a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus ha aplegat, des del 2 de maig fins el 22 de maig , a 1.800 alumnes de 5è i 6è, de 45 centres escolars de Reus i la comarca del Baix Camp que han competit en tretze disciplines esportives (hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tenis taula, ritmes i balls i pàdel). Paral·lelament s’ha disputat l’Olimpíada Cultural, un nou àmbit per potenciar els valors de l’esport com la companyonia i el treball en equip i el coneixement històric dels fets esportius.

L’Olimpíada Escolar és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Reus a través de Reus Esport i Lleure i el Consell Esportiu del Baix Camp i té l’objectiu de promoure l’esport escolar i l’esperit de participació i competició a les escoles.