reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Pavelló Olímpic acull dissabte el III Torneig de Sant Pere de voleibol

10/06/2022

Aquest dissabte, 11 de juny, tindrà lloc al Pavelló Olímpic Municipal el III Torneig de Sant Pere de Voleibol dirigit als centres d’ensenyament secundari de Reus, en concret a nois i noies de tercer curs de l’ESO. Aquest torneig, organitzat pel Club Voleibol Reus amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, comptarà enguany amb la participació de 16 equips.

Els centres que participaran són els següents: La Salle Reus (2 equips); INS Gabriel Ferrater i Soler (2 equips); INS Baix Camp; INS Josep Tapiró (2 equips); Escola La Presentació (2 equips); INS Joan Puig i Ferreter de La Selva; Col·legi Sant Josep; INS Corbatera de Cornudella; Col·legi Maria Rosa Molas i finalment, un equip del Club Voleibol Reus i un altre convidat del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau.

El torneig es disputarà en tres pistes a dins del Pavelló Olímpic. Els partits començaran a les 9.00 del matí fins a les 20.00 del vespre, de forma ininterrompuda.  Després de tot el dia per fer eliminatòries, les semifinals tindran lloc a les 18.00 h i la final a les 19.00 h.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha afirmat que aquest torneig és un dels més importants del voleibol de base a la demarcació i ha afirmat que “de ben segur serà un èxit i esperem que els nois i noies gaudeixin molt d’aquest esport i de la competició”.