reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Pavelló Olímpic Municipal acull demà el lliurament dels Premis Esport i Ciutat 2022

29/09/2022

El Pavelló Olímpic Municipal acollirà aquest divendres, 30 de setembre, la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2021/2022. La nova edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:00 h  i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Els premis Esport i Ciutat de Reus tenen com a objectiu reconèixer anualment els mèrits aconseguits en diversos àmbits de l’esport. Uns premis simbòlics i de reconeixement públic que es lliuraran en aquesta desena edició a 26 premiats,  dins d’un total de vuit modalitats: Pioners de l’esport; Dirigents de l’esport; Tècnics de l’esport; Valors de l’esport; Esport adaptat: Millors clubs, equips o seccions esportives i Millor esportista de la ciutat de Reus.

El jurat, presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, i integrat per un total de set membres, nomenats entre persones independents de diferents àmbits i destacades pel seu coneixement de l’esport i l’activitat física, es qui ha decidit els guanyadors que es coneixeran durant la gala d'aquest divendres.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada puntualment a les 19:30 hores per poder-se acomodar amb suficient antelació.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, posa de manifest ”l’impuls que els Premis donen a l'esport de la ciutat i la importància del reconeixement a l'esforç i la dedicació de tots i totes les esportistes, entitats i directius”.