reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El polilleuger Cèlia Artiga acull el darrer partit de la temporada de l’equip Insubmises Reus Roller Derby

01/04/2022

El polilleuger Cèlia Artiga acollirà aquest dissabte, 2 d’abril a les 17 hores, el darrer partit de la temporada de l’equip femení Insubmises Reus Roller Derby. Des de l’Oficina de l’Esport Femení de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus es dona suport a les Insubmises Reus Roller Derby, que en són ambaixadores.

El roller derby és un esport femení originari dels Estats Units que només té tres clubs a Catalunya, entre els quals hi ha les Insubmises de Reus.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha desitjat molta sort a les Insubmises en aquest partit i ha manifestat que “des de l’Oficina de l’Esport Femení continuem treballant per promoure l’esport femení a la ciutat. Les Insubmises són un exemple clar de superació i esforç que volem posar en valor com a exemple per a les noves generacions de noies, perquè s’animin a practicar aquesta o altres disciplines esportives”.

Fi de la lliga

L’equip reusenc clourà aquest dissabte la lliga nacional amb un últim partit oficial contra l’equip Roller Derby Madrid a Reus. Per les reusenques, aquest és el tercer i últim partit oficial de la Lliga ARDE 2022 d’aquesta temporada. A causa de la distància i la dificultat en la mobilitat que suposa disputar els encontres, se solen jugar una mitjana de tres partits oficials per temporada. Les Insubmises van estrenar-se a casa contra el Galiza Team, i a finals de març, van desplaçar-se a Bilbao per disputar el partit contra les Botxo Killers.

L’equip local busca la seva primera victòria de la temporada aquest cap de setmana.

5 anys de Roller Derby

Les Insubmises Reus Roller Derby van celebrar el seu cinquè aniversari el passat mes d’octubre. En aquest temps, les Insubmises han aconseguit consolidar-se com un dels integrants d’ARDE. Actualment compten amb una vintena de jugadores, xifra rècord assolida en aquests anys.

L’equip realitza jornades de portes obertes dues vegades l’any: una a inicis de temporada, al setembre-octubre, i la segona entre el gener i el febrer. Aquest any ho han fet amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, a través del programa Planet Reus, fet que ha permès que persones amb interès per aprendre aquest esport hagin pogut conèixer l’equip i realitzar el procés d’aprenentatge per acabar formant-ne part.