reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El regidor d'Esports assisteix a una trobada de la consellera de la Presidència amb consells esportius i agents promotors de la targeta verda

30/03/2017

El regidor d'Esports Jordi Cervera ha assistit aquest dijous a una recepció de la consellera de la Presidència Neus Munté a representants de diferents consells esportius de Catalunya i agents promotors de la targeta verda, entre els quals l'Ajunament de Reus. La targeta verda s'ha consolidat en les darreres edicions de l'Olimpíada Escolar de Reus com una eina educativa i de promoció dels valors del joc net i la solidaritat a través de l'activitat esportiva.

Tal i com recorda Cervera, el projecte de la targeta verda va néixer impulsat per la Regidoria d'Esports després de constatar la necessitat d'aprofundir en la funció educativa de l'esport. En els últims anys s'ha portat a terme a través de Reus Esport i Lleure i posteriorment s'ha implantat a tota la comarca del Baix Camp i a l'Olimpiada Escolar de Reus en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Fitxers Relacionats: