reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Trofeu Ciutat de Reus de BTT torna aquest diumenge

14/10/2022

Aquest diumenge, 16 d’octubre, tindrà lloc la tercera edició del Trofeu Ciutat de Reus de BTT – Reus Bike Race 2022, organitzat pel club ciclista BTT Reus Bike Race amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus.

La cursa, amb sortida i arribada al polilleuger Ciutat de Reus al Barri Gaudí, consta de dos circuits. Un circuit llarg de 39 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, que va per la zona de Reus – Castellvell i un circuït curt de 29 quilòmetres i 690 metres de desnivell, que va per la zona de Reus- Castellvell- Vilaplana. Pel que fa a les categories hi haurà masculina, femenina i unisex en bici elèctrica.

El regidor d’Esports, Josep Cuerba, ha valorat positivament la tornada de la cursa després de l’aturada per la pandèmia “que suposa la consolidació del trofeu gràcies al col·lectiu d'aficionats i practicants del BTT a la ciutat de Reus, que ajuden a donar a conèixer i a prestigiar aquesta pràctica esportiva outdoor que a més del benefici propi de l’activitat física ens ajuda a donar a conèixer i valorar el nostre entorn natural”.

Per la seva banda, Matías Martin, President del Club Ciclista Reus Bike Race ha agraït en nom del club “l’esforç enorme que fan tots els membres del club, els voluntaris, sense els quals seria impossible organitzar aquesta cursa, així com a l’Ajuntament de Reus, la Regidoria d’Esports, sponsors, patrocinadors i un llarguíssim etcètera de persones i entitats que fan possible aquest somni per nosaltres, que amb aquesta ajuda hem convertit en realitat”.

La cursa finalitzarà al polilleuger Ciutat de Reus amb el lliurament de trofeus i un esmorzar pels participants.

L’aforament de la prova és d’un màxim de 500 ciclistes. Les inscripcions es poden fer al web www.reusbikerace.com fins la mitjanit del 14 d’octubre o el mateix dia de la cursa.