reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Inaugurats els nous parcs de cal·listènia al Parc de Mas Iglesias i a la Plaça dels Ganxets

07/04/2022

L’Ajuntament de Reus ha inaugurat aquesta tarda els nous parcs de cal·listènia que s’han instal·lat recentment al Parc de Mas Iglesias i a la plaça dels Ganxets. Després dels parlaments de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i del regidor d'Esports, Pep Cuerba, el públic asssistent ha pogut gaudir d'una demostració d'entrenament i assessorament per part d’un grup d’instructors experts en equips de cal·listènia. 

Les obres d’instal·lació d’aquests equipaments les ha portat a terme l’empresa Hidroiter SL amb un pressupost de 45.889,80 IVA inclòs. L'Ajuntament té previst construir un tercer parc de cal·listènia dins del parc del Lliscament.

La cal·listènia és un sistema d’exercicis físics a partir de l'ús del propi pes corporal. En aquest sistema, l’interès radica en els moviments de les cadenes musculars que composen el cos humà. És tracta d’una pràctica esportiva que esta guanyant popularitat, ja que és apta per a tot tipus de públic, sense límit d’edat, i recomanada fins i tot per al tractament de problemes musculars. En els últims anys, la seva aparició en l’espai públic a partir d’elements estructurals que faciliten la seva pràctica, ha esdevingut un nou complement esportiu en l’ampli catàleg d'equipaments a l’espai públic.