reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Inici de la instal·lació de la gespa a l'Estadi Municipal

16/08/2016

Aquest dimarts s'han iniciat els treballs de col·locació de la nova gespa natural a l'Estadi Municipal de Reus, en el marc de les obres de substitució i millora que es porten a terme al terreny de joc i en altres espais d'aquestes instal·lacions i que estan vinculades a les millores i reformes previstes per als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, les quals es realitzen amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Els treballs licitats per Reus Esport i Lleure SA es van adjudicar a l’empresa Garden Tona SL, empresa amb una llarga experiència en el sector dels terrenys de joc de gespa natural, i es porten a terme amb la col·laboració de l'empresa Ibergreen, originària de les Terres de l'Ebre i que proveeix la nova gespa natural.

Les obres consisteixen en l’excavació i retirada de la base existent al camp -una excavació de 70 cm- per instal·lar un nou sistema drenant i de reg; configurar una nova plataforma formada amb capes de graves i terres per instal·lar, finalment, una capa de gespa. En els pròxims dies s'instal·laran un miler de rotlles de gespa per cobrir els 7.500 metres quadrats de superfície de l'estadi. El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha supervisat aquest dimarts l'inici dels treballs.

Fitxers Relacionats: