Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Jornada sobre vacunes al Teatre Fortuny de Reus destinat a infermeres d'Atenció Primària

05/06/2024

L'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) ha organitzat per demà dijous dia 6 de juny al matí una jornada sobre vacunes al Teatre Fortuny, una trobada que obrirà el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín.

El camp de les vacunes és dinàmic i constantment evolutiu, amb noves investigacions, desenvolupaments i descobriments que sorgeixen amb regularitat. Per tant, és essencial mantenir-se al dia amb les últimes evidències científiques i les recomanacions actuals per a una pràctica clínica òptima. En aquest context, l’organització de la IX Jornada d’actualització de vacunes de l’AIFICC, proporciona una plataforma per al diàleg entre professionals de la salut, investigadors, experts en vacunació i altres agents interessats. Aquest intercanvi d’informació i coneixements fomenta la col·laboració i la sinergia, millorant així la qualitat de l’atenció i la presa de decisions clíniques relacionades amb les vacunes.

Les destinatàries són les infermeres d'Atenció Primària i durant la Jornada podran participar en taules d'exposició de temes, presentació de preguntes freqüents i també en una taula taller on es plantegen i resolen casos que es troben a les consultes. S'alternarà la teoria amb la resolució de casos pràctics per reforçar els conceptes. 

Els objectius de la Jornada se centren en actualitzar els coneixements en vacunació per millorar la pràctica clínica i augmentar les cobertures vacunals de la població.