reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La 11a Cursa de les Dones de Reus amplia el recorregut a 5 quilòmetres

07/03/2023

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la 11a edició de la Cursa de les Dones de Reus, que enguany tindrà lloc el 7 de maig. Una cursa que s’ha convertit en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària a la ciutat de Reus i què, com en els darrers anys, tindrà sortida i arribada a la Plaça de La Llibertat. En aquesta edició, però, la distància a còrrer s’ampliarà fins els 5km i recorrerà l’habitual circuit de les edicions anteriors amb un petit afegit a la zona del centre comercial la Fira de Reus. 

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer, de manera online, a través del web www.cursadonesreus.cat . El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança, cronometratge amb xip, premis per les guanyadores i animació de la cursa.

La cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. L’organització habilitarà punts d’inscripció presencial.

Cursa solidària

La recaptació anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 30 anys. Els seus objectius són donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Recollida de dorsals

Tal i com es va fer a l’edició passada, la recollida del dorsal, samarreta i bossa de benvinguda es farà al `polilleuger Alberich i Casas els dies 5 i 6 de maig de 9h a 21h ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia.

Degut a la bona rebuda que va tenir l’any passat, a l’hora de fer la recollida del dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa.

Activitats complementàries

Com cada any també s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:00h. Hi podran participar nens i nenes dels 4 fins als 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Prèviament a la sortida es farà una escalfament per a totes les participants, a la mateixa plaça.

Voluntariat

Com cada any, l’organització fa una crida per captar voluntaris i voluntàries. Aquelles persones que vulguin participar es poden posar en contacte amb Reus Esport i Lleure o amb l'Oficina de l'Esport Femení. 

Dorsal 0

Per a tots aquells i aquelles que no puguin participar a la cursa però vulguin deixar la seva aportació a la causa, s'habilitarà el dorsal 0.