reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La 35ª Olimpíada Escolar de Reus ja té cartell guanyador

20/01/2017

La 35a. Olimpíada de Reus, que es realitzarà del 6 al 26 de març, ja ha escollit l’imatge oficial, en concret el cartell dibuixat per Paula Morillo, alumna del Col·legi Sant Josep de Reus, i que porta el lema “Tots som esport”. Aquest cartell ha estat l’escollit en ser el que més vots (684) ha aconseguit en el concurs popular realitzat a la pàgina de Facebook del Consell Esportiu del Baix Camp d’entre els dotze cartells finalistes. Tots ells rebran el seu reconeixement en l’acte de presentació d’aquesta edició que tindrà lloc un cop tancat el període de inscripció i concretat el calendari de competició .

D’entre un total de 65 dissenys presentats a concurs procedents de 20 escoles del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, un jurat especialitzat de l’Ajuntament de Reus i del CEBC va escollir una dotzena de treballs finalistes. La imatge guanyadora ha estat la creació de Paula Morillo, qui s’emporta un val per valor de 100 euros bescanviable en material esportiu. En segona posició ha quedat Mariona Cruz (Escola Joan Rebull), amb el treball “Sea & Wave”, aconseguint 607 vots, mentre que el podi d’honor d’aquest concurs de cartells el completa Griselda Barbens (Col·legi Sant Josep de Reus), creadora de “Si bé t’ho vols passar, a les olimpíades has d’anar”, amb 262 vots.

Altres classificats
La resta d’aspirants a ser escollits el cartell de la 35a. Olimpíada han obtingut els següents resultats: el quart lloc amb “Els esports ens fan més forts” ha estat per a Iris Abelló (C. Maria Rosa Molas), amb 209 vots; la cinquena plaça, per a Pau Merino Ciruelos (Sant Josep), rebent 159 vots amb “Sempre companys, units per l’esport”; el sisè ha acabat el treball “Mou-te” de Robert Rey (Maria Rosa Molas) amb 129 vots; i el setè classificat, amb 123 vots, ha estat Anna Pomes (Escola Montsant).

La vuitena plaça ha correspost a Andrea Ferran (Escola Puigcerver), emportant-se 118 vots; en novena posició ha acabat Isabelly Meirelles (General Prim), amb 110 vots per al seu “Tots junts fem esport”; el desè treball classificat ha estat obra de Kañio Diaby (Maria Rosa Molas), rebent per al seu “Entra a l’espiral de l’esport” un total de 82 vots; i l’onzè treball classificat, “Olimpíades”, de Paula Catalan (Col·legi La Salle Reus), ha obtingut 34 suports. Hi ha hagut, a més, un treball finalista que ha acabat finalment descartat per no complir les bases del concurs.

Preparatius de la 35ª Olimpíada Escolar
A sis setmanes vista de l’inici de la competició d’aquesta 35a. Olimpíada Escolar –aquest divendres 20 de gener finalitza el termini oficial d’inscripcions- l’ Ajuntament de Reus, el Consell Esportiu del Baix Camp i els clubs de la Ciutat implicats en l’organització, ultimen els preparatius per tenir a punt aquesta edició. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus Jordi Cervera ha expressat la seva confiança en el fet que “aquesta 35ª edició amb els ajustos de reglament i les novetats que presentarem ens permeti consolidar un model participatiu i qualitatiu d’Olimpíada Escolar que com sempre persegueix l’objectiu d’afavorir l’increment de la pràctica esportiva i que les famílies reconeguin l’esport com un valor educatiu imprescindible pel creixement personals dels seus fills ”.

Per la seva banda, el president del CEBC, Josep Llebaria ha comentat que “aquest any l’Olimpíada Escolar s’adapta al calendari escolar i a la petició majoritària del professorat per tal de compaginar aquesta gran festa de l’Esport amb l’activitat escolar, estem satisfets de treballar plegats per consolidar l’aposta de fer una Olimpíada de qualitat”.

Fitxers Relacionats: