reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La 40a edició de l’Olimpíada Escolar se celebrarà al maig per facilitar que tots els alumnes hi puguin participar garantint els drets de tothom

15/03/2022

Davant la convocatòria de vaga al sector públic d’Ensenyament, l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit reprogramar el calendari de la 40a Olimpíada Escolar de Reus per tal de donar a tots els nens i nenes l’oportunitat de participar en aquesta experiència. La competició s’ajorna per tal de facilitar que tots els alumnes inscrits i tots els centres hi puguin prendre part, i per respectar els drets de tothom. Finalment, doncs, l’Olimpíada Escolar se celebrarà del 2 al 27 de maig.

L’edició d’aquest any recupera el format habitual, després de dos anys marcats per la pandèmia. Cal tenir en compte que del volum d’inscrits, 1.777 alumnes i 43 centres, un percentatge important són alumnes de 6è de primària, i que per tant estan en l’últim any que hi poden  participar. L’organització considera prioritari reprogramar la competició perquè aquests nens i nenes no perdin l’oportunitat de participar-hi el darrer any que ho poden fer.