reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La 40a Olimpíada Escolar acaba demà amb la tradicional cerimònia de cloenda

26/05/2022

Aquest divendres, 27 de maig, a partir de les 17.30 hores al Pavelló Olímpic Municipal tindrà lloc la cerimònia de cloenda de la 40a Olimpíada Escolar. Durant l'acte es farà el lliurament de les medalles de l’Olimpíada Cultural, incorporada després de la bona acceptació de l’any passat, i dels premis del concurs artístic i del concurs literari. Com a novetat d’enguany, la cerimònia ha incorporat les finals de ritmes i balls i es podrà veure l’exhibició de 17 grups de ball que acte seguit seran puntuats pel jurat.  

La cerimònia clourà amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l’apagada de la flama del peveter fins la propera edició.

La 40a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus ha aplegat, des del 2 de maig fins el 22 de maig , a 1.800 alumnes de 5è i 6è, de 45 centres escolars de Reus i la comarca del Baix Camp que han competit en tretze disciplines esportives (hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tenis taula, ritmes i balls i pàdel). Paral·lelament s’ha disputat l’Olimpíada Cultural, un nou àmbit per potenciar els valors de l’esport com la companyonia i el treball en equip i el coneixement històric dels fets esportius.

L’Olimpíada Escolar és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Reus a través de Reus Esport i Lleure i el Consell Esportiu del Baix Camp i té l’objectiu de promoure l’esport escolar i l’esperit de participació i competició a les escoles.