reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La 9ª Mitja Marató de Reus, aquest diumenge 23 d'octubre

19/10/2016

Aquest diumenge 23 d'octubre es desenvoluparà a Reus la 9ª edició de la Mitja Marató de Reus, una prova organitzada per Tretzesports amb el suport i col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el suport tècnic de Reus Esport i Lleure. La prova inclou, a més de la prova de la mitja marató, una modalitat de 10 km i una altra de 5 km.

Aquesta edició incorpora una altra novetat, la primera “Kids Fun Run”, que consta de 4 curses que permetran la participació de nens i nenes de fins a 12 anys.

  • Nens i nenes de 10 a 12 anys - 800 metres.
  • Nens i nenes de 7 a 9 anys - 500 metres.
  • Nenes i nenes de 5 i 6 anys - 300 metres.
  • Menors de 5 anys - 200 metres

Les curses començaran a les 9:30 h amb sortida i arribada al Pavelló Olímpic de Reus. El lliurament de premis pels guanyadors es farà a partir de les 11:30 h.

Millora del circuit
Un altra de les novetats importants per aquesta edició és la modificació i millora del circuit que connectarà la zona del Pavelló Olímpic (lloc de sortida i arribada) amb els voltants de la zona del Mas Iglesias, de manera que s'ha pogut millorar l'altimetria del recorregut.

D'altra banda, la cursa ha estat reconeguda com a única prova de tota la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb les marques vàlides per inscriure's a la prova de la Sant Silvestre Vallecana de Madrid, una de les curses de Sant Silvestre amb més prestigi internacional.

El regidor d’Esports Jordi Cervera remarcat la col·laboració i implicació de la regidoria en aquest quest tipus de proves esportives que, com la Mitja Marató de Reus, es consoliden en el calendari esportiu de la ciutat. Cervera ha destacat la bona participació prevista en aquesta prova i en d'altres que s'organitzen a Reus i ha valorat positivament la tasca organitzativa per garantir la qualitat dels serveis, detalls com la bona senyalització del recorregut i obsequis com la bossa del corredor.

La Mitja Marató de Reus manté obertes les inscripcions fins aquest dissabte al migdia i es preveu que la participació superi els 650 participants. Des de l’organització es vol fer un especial agraïment als patrocinadors i col·laboradors de la prova i s'anima les persones interessades a consultar la resta de detalls i tota la informació tècnica de cursa al web de la prova.

Marató Ekidem a Reus a la primavera
D'altra banda, el regidor Jordi Cervera ha avançat que la propera primavera Reus acollirà una Marató Ekidem coincidint amb el centenari de la implantació d’aquesta modalitat nascuda al Japó. La Marató Ekidem conserva la idea original d'una prova per equips que es transmeten un relleu i està adaptada a la distància Olímpica de la Marató.