reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La caminada ‘Orienta’t’ recollirà fons per l’esclerosi múltiple el diumenge 18 de setembre

09/09/2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, col·laboren amb l’empresa Trek&Team en l’organització de la caminada d’orientació en família “Orienta’t” que tindrà lloc el proper diumenge, 18 de setembre, al matí. La caminada recollirà fons per al centre de neurorehabilitació Mas Sabater a Reus, de la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

Les persones participants recolliran un mapa a la sortida i podran triar entre tres circuits d’1, 3 i 6 km. Les tres rutes tenen sortida i arribada al centre de neurorehabilitació Mas Sabater.

Tots els i les participants rebran la bossa del caminador/a i una samarreta. La inscripció solidària té un cost 10€ per adult i de 5€ per infant (fins a 15 anys) i es pot realitzar a través del següent enllaç: https://www.fem.es/campanya/mullat-2022/repte/caminada-solidaria-orientat-reus/botiga-solidaria/

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa i crònica de la qual encara avui no se’n coneixen les causes i que afecta 9.000 persones a Catalunya. El programa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ dona visibilitat a la malaltia i permet recaptar fons per poder continuar acompanyant les persones amb esclerosi múltiple així com destinar fons a la investigació.

Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació treballen per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. El centre

neurorehabilitador de la Fundació a la demarcació de Tarragona està situat a Reus en una masia, Mas Sabater, rehabilitada i inclosa en l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El centre de la Fundació Esclerosi Múltiple es va inaugurar l’any 2001 i ofereix 23 places diürnes concertades.