reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La Cursa de la Dona bat un nou rècord de participants, amb 1.650 inscrites

05/05/2017

La regidoria d’Esports i la societat municipal Reus, Esport i Lleure, han tancat les inscripcions a la 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus, amb un nou rècord de participants. Un total de 1.650 dones s’han inscrit en la prova que tindrà lloc aquest diumenge 7 de maig a les 11:00h. L’any passat, la prova va registrar 1.200 inscripcions.

La cursa manté el circuit urbà amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus amb una llargada de 4,4 quilòmetres. L’organització ha previst una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuït.

Aquesta 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus manté l’objectiu solidari de la cursa, en que els beneficis íntegres que s’obtinguin (un cop descomptats els costos directes), es destinaran a la lluita contra el càncer. L’organització vol incidir en fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones així com potenciar l’esport com a eina per promoure la salut i el benestar en el gènere femení.

El patrocinador principal és l’empresa Sorea del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle intregral de l’aigua. Un altre patrocinador important és l’empresa Erling Klinger, que juntament amb una trenta de col·laboradors més, faran possible que aquesta cursa sigui tot un èxit.

Els diners recaptats es destinaran a la FUNCA (Fundació lliga per la investigació i prevenció del càncer), Grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones. En aquest sentit, la regidora de Salut, Noemí Llauradó, ha destacat que aquest esdeveniment reforça la formidable feina que realitza la FUNCA en l'àmbit de la prevenció i tractament de la malaltia i en el de la difusió dels beneficis personals i socials dels hàbits saludables.

Com en l’edició anterior, es preveu habilitar, a la sala 4 del museu a la plaça de la Llibertat, per la recollida de la bossa de la corredora i el dorsal mati i tarda el dissabte 6 de maig i el mateix diumenge fins a mig hora abans del inici de la cursa.

Les categories previstes són individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues.

La cursa infantil, tindrà lloc a les 10:30h. Podran participar els nens de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà de 500 metres (aproximadament).