reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La Cursa de les Dones arriba al 10é aniversari

21/03/2022

La Cursa de les Dones de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports a través de l’Oficina de l’Esport Femení  amb el suport de Tretzesports, arriba el proper de 8 de maig al 10é aniversari. Una dècada en la qual la cursa ha crescut fins convertir-se en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària de la ciutat de Reus. Després de dos anys de cursa adaptada a les circumstàncies provocades per la pandèmia, es recupera el circuit urbà d’anteriors edicions amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat i un recorregut de 4,4 quilòmetres. Com ja és habitual, hi haurà una cursa preliminar per als més petits. Un any més la recaptació serà per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les inscripcions estan obertes fins el 5 de maig.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha aprofitat la presentació d’aquesta desena edició de la cursa “per fer una crida a la participació i continuar consolidant la cursa com un referent esportiu i solidari de les nostres comarques”. Cuerba s’ha mostrat “orgullós de la participació i implicació de la ciutadania i les dones de Reus en aquesta cita que l’any passat, tot i la pandèmia, va aconseguir una xifra de participació i recaptació molt significativa”.

Participació de Voluntaris

La participació dels voluntaris en la cursa és vital pel seu bon desenvolupament i per això, com cada any, l’organització fa una crida als voluntaris i voluntàries que vulguin participar-hi. S’hauran de posar en contacte amb l’Oficina de l’Esport Femení: [email protected]

L’any passat es va comptar amb els voluntaris del Reus Bike Race, La Lliga Contra el Càncer, Tretzesports i Fundació Futbol Base de Reus, a més de persones que de forma privada van formar part de l’equip de més de 50 persones que van realitzar tasques diverses com ajuda en la distribució de l’avituallament, animació de la cursa, etc.

Cursa solidària

La recaptació d’aquesta edició anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 29 anys. Els seus objectius són donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.cursadonareus.cat . El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat (si es fa l’inscripció abans de l’1 de maig), samarreta tècnica de la 10a edició, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores i animació de la cursa.

Aquest any la cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. L’organització habilitarà punts d’inscripció presencial a partir del 8 de març a diferents punts de la ciutat.

Recollida de dorsals

Com a novetat enguany, la recollida de dorsals es farà al Polilleuger Alberich i Casas els dies 6 i 7 de maig de 9:00h a 21:00h ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia de la cursa.

També s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:15h. Hi podran participar nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.