reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La Festa de la Gent Gran estrena format amb actuacions a la plaça del Mercadal

29/05/2017

La Festa de la Gent Gran de Reus, que enguany estrena format amb activitats en diferents punts de la ciutat i al llarg de tota la setmana, ha iniciat aquest dilluns, 29 de maig la programació amb una exhibició de balls i actuacions de les diferents entitats. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i les regidores de Participació, Ciutadania i Transparència; i de Benestar Social, Montserrat Flores I Montserrat Vilella, han assistit a la celebració.

La Festa de la Gent Gran, organitzada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, és un reconeixement anual a les persones grans de la ciutat —en especial als membres de les entitats d’aquest col·lectiu i als usuaris dels casals, els municipals i els de la Generalitat—, alhora que és una oportunitat per donar a conèixer, en un ambient festiu i de lleure, les activitats habituals que es fan al llarg del curs als casals de la gent gran: ball, gimnàstica, cant, etc…

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

La programació de la festa gira a l’entorn de la gent gran activa com a tema central. Es dóna continuïtat així al fil argumental que s’ha portat a debat dels consells municipals d’Infants i de Joves, i que la regidoria promou als casals municipals per tal de fomenta l’envelliment actiu de la població.

Programa de la Festa de la Gent Gran
Les activitats recollides al programa de la Festa de la Gent Gran fins el 2 de juny són les següents:

Dimarts, 30 de maig

  • Al Mas Abelló (c/Mas Carpa, 4): a les 9.00h, campionat de petanca i bitlles; i a les 12.00h, entrega de trofeus
  • Al Casal de Gent Gran de Reus II (Riera d’Aragó, 11), a les 16.00h, campionat de botifarra i dòmino; i a les 19:00h, entrega de trofeus

Dimecres, 31 de maig

  • A la Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster, 34), a les 17.00h, benvinguda als assistents. Cant de les corals: Cor Alegria i Espai “la Caixa”. Homenatge a les persones més grans de la ciutat. Xerrada a càrrec de la Dra. Ester Martínez sobre “Gent gran, gent activa”.

Dijous, 1 de juny

  • Al Pavelló Olímpic Municipal (Carrer de Mallorca, 1): a les 12.00h, tastet de balls; a les 13.30h, ballada de sardanes; a les 14.00h, dinar; i a les 16.00h, ball d’envelat per a tothom amb l’orquestra “Jamaica”

Divendes, 2 de juny

  • A les 11.00h: Visita cultural guiada per a la gent gran a l’Institut Pere Mata i a la Bòvila Sugranyes amb inscripció prèvia trucant al 977 010 029 (Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència)
  • Al Centre Cívic Migjorn, a les 18.00h, representació teatral del Casal Municipal de la Gent Gran Districte V; i a les 20.00h, cloenda.