Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les entitats ja poden proposar projectes per a la propera edició del Parc de Nadal

30/09/2015

El Parc de Nadal de Reus inicia els preparatius de la nova edició que tindrà lloc entre el 27 de desembre de 2015 al 4 de gener de 2016. L’Ajuntament de Reus ha obert la convocatòria per tal que les entitats puguin presentar les propostes a desenvolupar. Tindran fins el 14 d’octubre per fer-ho.

L’Ajuntament ha convocat a les entitats els dies 1 i 5 d’octubre a reunions informatives per tal d’explicar els procediments establerts i les diferents etapes per concretar la participació en una nova edició del Parc.

L’organització del parc compta majoritàriament amb la participació de les entitats per completar el contingut del certàmen, una participació molt elevada i consolidada. Joaquim Enrech, regidor d’Esports i president de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, S.A, com a responsable de l’organització, afirma que “el Parc de Nadal és una organització de ciutat que no tindria sentit sense la participació de les entitats a la que demanem i agraïm la seva capacitat de renovació i superació en presentar-nos cada any nous projectes i propostes millorades.

Les entitats interessades en ser presents al parc, hauran de presentar els seus projectes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça del Mercadal,1), d’acord al formulari que podran trobar al web www.reus.cat, fins el 14 d’octubre de 2015 a les 14.00h.