reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les Piscines Municipals de Reus obren la temporada de bany dilluns dia 26 de juny

20/06/2017

Les Piscines Municipals de Reus, situades al Parc dels Capellans, inicien la temporada de bany a partir de dilluns 26 de juny a les 11:00 h. Aquesta temporada s’allargarà fins diumenge 3 de setembre. 

Tal i com ha recordat el regidor d'Esports, Jordi Cervera, les Piscines Municipals, gestionades per Reus Esport i Lleure, mantenen aquest any els mateixos preus de la temporada anterior, inclosos els descomptes de tipus social que oscil·len entre el 10 i el 50% i que s’apliquen a descomptes per Targeta Jove, Targeta Daurada, famílies monoparentals, nombroses, discapacitats o aturats de llarga durada.

Les piscines mantenen les diverses modalitats d’entrades de matí o tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups.

Les Piscines Municipals tenen una clara vocació de servei públic i ofereixen un entorn molt cuidat perquè les famílies puguin gaudir amb seguretat del bany durant els dies d’estiu.

Activitats extraordinàries
Les instal·lacions obriran de manera regular de dilluns a diumenge d’11:00 a 20:00 h i tenen programades per aquest any dues activitats extraordinàries: les "remullades de nit" dins del programa Altersuer els dies 7 i 14 de juliol de 21 a 23 h amb entrada lliure i aformenr limitat, i la cursa seminocturna de Sant Jaume el divendres 22 de juliol. A més, el dia 9 de juliol es podrà col·laborar amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Durant tot el període d’obertura els dimarts i dijous de 10:30 a 11:15 h es desenvoluparà una activitat d’«Aquagim» (cal inscripció prèvia). Per accedir a les Piscines Municipals amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport, amb una freqüència de 20 minuts.

Fitxers Relacionats: