Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les piscines municipals del Parc dels Capellans han rebut aquest estiu 37.800 persones usuàries

08/09/2023

Les piscines municipals d’estiu del Parc dels Capellans van tancar les seves portes el 3 de setembre, després d’una temporada que s’ha desenvolupat amb normalitat. Des de l’obertura el passat 19 de juny, la mitjana diària d’usuaris de les piscines ha estat de 479 persones, amb un total de 37.800 persones usuàries. Una xifra similar a la de la temporada anterior, 2022, quan es van registrar 35.000 persones usuàries, després de dos anys marcats per la COVID.

Com cada estiu s’han programat activitats complementàries com l'aiguagim, adreçades al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat ha constat de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure. També s’ha continuat donant servei a grups organitzats de casals o activitats d’estiu. Enguany també es va celebrar a les piscines l'acció solidària Mulla’t per l'Esclerosi Múltiple amb la novetat d’una festa d’inflables.

El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, ha fet un balanç positiu de la temporada. “S’ha treballat per a donar un bon servei als usuaris i la valoració és positiva, continuarem treballant per a detectar àrees de millora cara a la temporada vinent”, ha manifestat.

Les tarifes, com és habitual, han mantingut un preu diferenciat per als infants i la tercera edat; els descomptes habituals (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres) i les modalitats d’entrada de matí i tarda, passis mensuals, de temporada i els bons 10.