reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les piscines municipals del Parc dels Capellans tanquen la temporada d'estiu amb una mitjana de 500 usuaris diaris

01/09/2022

Les piscines municipals d’estiu del Parc dels Capellans van tancar ahir, 31 d’agost, després d’una temporada d’estiu que s’ha desenvolupat amb normalitat. Des de l’obertura el passat 20 de juny, la mitjana diària d'usuaris de les piscines ha estat de 500 persones, amb un total d'assistents per a tota la temporada que supera els 35.000.

Com cada estiu s’han programat activitats complementàries com l’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat ha constat de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure. També s’ha continuat donant servei a grups organitzats de casals o activitats d'estiu.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha fet un balanç positiu de la temporada. “Degut a que hem patit un estiu molt calorós, amb onades de calor prolongades, el nombre de persones usuàries de les instal·lacions ha estat molt alt. Per tant, podem dir que les piscines han fet la seva funció pública, com a lloc de refugi per a la calor, per a la pràctica d'activitat esportiva i també com a lloc d'esbarjo".

Les tarifes, com és habitual, han mantingut un preu diferenciat per a infants i tercera edat,  importants descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres) i les modalitats d’entrada de matí i tarda, passis mensuals, de temporada i els bons 10.