reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Olimpíada Escolar recupera la normalitat, una vegada desactivada l'alerta de fort vent

07/03/2017

L’Olímpiada Escolar recupera aquest dimarts, 7 de març la normalitat en el calendari de les activitats previstes, una vegada desactivada l'alerta de fort vent que ahir va obligar a suspendre les proves d’atletismse. Totes les proves suspeses s’han traslladat un dia. Des de la Regidoria d’Esports ja s’ha comunicat el nou calendari a totes les entitats afectades perquè puguin replanificar les seves activitats. Les activitats previstes per avui són les d’atletisme, al Ploms; i la d’escacs a la Cambra de Comerç de Reus.

Arran de la situació d’alerta per fortes ventades previstes per ahir dilluns segons el Servei Meteorològic de Catalunya i Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat, es van adoptar diferents mesures de prevenció, entre les quals la suspensió de les activitats a l’aire lliure previstes a les instal·lacions esportives municipals. A més de suspendre l’activitat, les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure (camps de futbol) també es van tancar durant la situació d’alerta.

D’altra banda, segons informa la Guàrdia Urbana ha realitzat diverses actuacions aquest dilluns a la tarda a causa del fort vent que hi ha hagut a la ciutat en les darreres hores. Les incidències, de diversa consideració, han causat danys materials, i en un ínic cas han causat danys lleus a una persona, a la qual li va caurea a sobre un fragment de façana d’un edifici. Les principals sortides han estat relacionades amb el desplaçament de peces de mobiliari urbà i el risc o la caiguda d’elements elements ornamentals dels edificis.