reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Nova programació de les Rutes Saludables ‘Camina per la Boca de la Mina’

02/06/2022

El passat 29 de maig es va iniciar la nova programació de les Rutes Saludables ‘Camina per la Boca de la Mina”. Es tracta de rutes guiades de baixa dificultat, sempre amb sortida i arribada al Passeig de la Boca, que es realitzen amb l'acompanyament del tècnic auxiliar de la Boca de la Mina. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a través del portal www.inscripcions.reus.cat. Cada ruta és independent de la següent i hi ha un aforament màxim de 25 persones.

Les properes dates són:

Ruta 2 (05/06/2022): Realitzarem una ruta circular de 5,5km, de dificultat baixa, amb una durada de 1h 30min i amb un tipus de recorregut mixte - asfalt/ciment i terra. Començarem des de la la plaça Mª Angels Ollé i pujarem pel camí de la pedrera del Còbic desviant-nos pel camí de Riudoms a Castellvell i junta-nos amb la part final de la ruta 14.

Ruta 3 (26/06/2022): Realitzarem una ruta circular de 7km, de dificultat baixa, amb una durada de 1h 30min i amb un tipus de recorregut mixte - asfalt/ciment i terra. Començarem des de la plaça MA Angels Ollé i anirem pel camí de la Bassa Nova, on pujarem pel camí de la Pedrera del Còbic fins a arribar als Cinc Camins per a poder donar la volta al recinte del Pere Mata i poder arribar al punt de partida

Ruta 4 (10/07/2022): Realitzarem una ruta circular de aprox 7km, de dificultat baixa, amb una durada de 1h 30min i amb un tipus de recorregut mixte - asfalt/ciment i terra. Començarem des de la plaça Ma Angels Ollé i pujarem pels Cinc Camins continuant fins al camí de Monterols. Baixarem pel Barranc de l'Espinòs i tornarem a agafar el camí de la Pedrera del Còbic per a arribar al punt de partida.

Ruta 5 (31/07/2022): Realitzarem la ruta 14 on és una ruta circular de 6,8km, de dificultat baixa, amb una durada de 1h 30min i amb un tipus de recorregut mixte - asfalt/ciment i terra. Comença a la plaça Ma Angels Ollé, puja fins els Cinc Camins i fa la volta al recinte del Pere Mata fins tornar al punt de sortida.

Aquestes rutes guiades formen part del projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina, cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.