reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats i organitzacions esportives que facin ús de les instal·lacions esportives municipals

09/12/2022

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d’Esports, ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a entitats i organitzacions esportives que facin ús de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat de Reus, per a la temporada esportiva 2022-23.

El tràmit de sol.licitud es pot realitzar fins el 22 de desembre de 2022 a través del següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/50320

La despesa màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és d’1.283.000€. Aquest import podrà ser ampliat en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries, amb un màxim de 291.500 euros.

Les sol·licituds es podran presentar per als usos següents:

  • Ús regular d’instal·lacions (entrenaments i competició) per a entitats que participen en competició escolar o federada.
  • Ús regular d’instal·lacions per a entitats o organitzacions per a activitats d’aprenentatge o tecnificació esportiva (sense competició).
  • Ús regular d’instal·lacions exclusivament per a activitats de competició (no per a entrenaments)
  • Ús puntual o extraordinari d’instal·lacions