reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Presentació de la 42a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

13/03/2024

La Sala Santa Llúcia de Reus serà l'escenari aquest dijous 14 de març, a les 18:00h, de l'acte de presentació oficial de la 42a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus. Durant l'acte es coneixerà el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta Olimpíada i s’informarà de tots els detalls de l’edició d’enguany. També s’atorgaran els reconeixements Targeta Verda, al bon esport, que tenen l’objectiu de premiar les actituds positives durant la competició.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, i el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín.

Entre els finalistes del concurs de cartells s’anunciarà quina és l'obra guanyadora i la persona que n'és l'autora. Aquesta proposta gràfica és la que esdevindrà la imatge i representació d'aquesta edició de l'Olimpíada.

Aquest acte de presentació de la 42a Olimpíada Escolar és el preàmbul d’una edició que enguany arrencarà el 3 d’abril amb la cerimònia d’inauguració al Teatre Bartrina i s’acabarà el 26 d’abril amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera.