reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Rècord de participació a la caminada de Rutes Reus de diumenge a La Pineda

07/04/2017

Un total de 788 persones s’han inscrit fins aquest divendres 7 d’abril a la nova edició de les camonades de Rutes Reus, programada per la regidoria d’Esports, i que aquest diumenge 9 d’abril unirà Reus amb la Pineda. La xifra d’inscrits suposa un rècord de participació en una iniciativa que la regidoria ha potenciat aquest any, després de la bona acollida que han tingut les edicions anteriors, especialment concorreguda durant l’any 2016 en què la mitjana de participants es va situar en uns 600 per cada caminada.

El recorregut d’aquest diumenge té una distància de 12 km i una durada aproximada de 4 hores, combinant trams urbans amb trams de camins. Passa pel barri de la Plana, Vila-seca i acaba a la platja La Pineda. La tornada es farà amb autobusos.

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports que gestiona la inscripció.

Els itineraris saludables i paisatgístics de les Rutes Reus, són una invitació a recórrer la ciutat a peu. Emmarcats dins del nucli urbà o resseguint camins i rieres que circulen pels límits del terme, ens proposen recorreguts per les diferents ciutats que conviuen dins de la ciutat: la ciutat del passat, amb les empremtes de la història en edificis i carrers, i la ciutat del present, amb les grans transformacions urbanes i la realitat d’un entorn agrícola i rural viu que ens connecta amb el territori i expressa la nostra identitat en el paisatge.

Fitxers Relacionats: