reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reunió de treball del comitè organitzador dels Jocs Special Olympics Reus 2016

23/09/2016

Aquest dijous 22 de setembre s'ha portat a terme la primera reunió del comitè organitzador dels Jocs Special Olympics Reus 2016, que es disputaran del 23 al 27 de novembre a les instal·lacions del Reus Deportiu, el Reus Ploms, el Club Tennis Monterols i el Pavelló Olímpic Municipal, el qual serà l'espai de referència de l'esdeveniment tant pel que fa a aspectes esportius com organitzatius.

A la reunió realitzada al Centre Cívic Llevant hi han assistit representants de les diferents entitats locals vinculades als preparatius i acollida dels jocs, personal tècnic de Reus Esport i Lleure i de les regidories d'Esports i Benestar Social i membres de l'organització Special Olympics.

Amb aquesta reunió s'ha posat en marxa la fase operativa de la competició, que té oberta la fase d'inscripcions fins al 30 de setembre. Els jocs, oberts a la participació internacional, inclouran la presència de delegacions de pràcticament totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol i es preveu l'assistència de participants procedents de més d'una dotzena de països d'arreu del món, majoritàriament europeus. La web de la competició www.reus2016.org permet visualitzar diferents aspectes de l’organització així com formalitzar la inscripció com a Voluntari dels Jocs.

Crida al voluntariat
Des del comitè organitzador i especialment des de l’Ajuntament de Reus es vol fer una crida a la participació com a persona voluntària o com a públic. L'alcalde, Carles Pellicer, ha manifestat el desig que “la ciutadania de Reus i comarca tingui un paper rellevant als Jocs, amb la seva participació com a públic i com a voluntariat, i per aquest motiu convidem a formalitzar la inscripció per assolir el nombre de voluntaris necessaris”. L'alcalde, juntament amb la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han formalitzat la seva inscripció com persones voluntàries com a mostra de compromís amb aquest esdeveniment.