reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus acollirà el 4t Campionat de Hip Hop "Rock The Stage"

25/04/2022

Els dies 30 d’abril i 1 de maig de 2022, el Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser la seu del 4t Campionat de Danses Urbanes i Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp  i l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus; Reus Esport i Lleure; la Diputació de Tarragona; el Consell Comarcal del Baix Camp i Canal Reus TV.

Aquest campionat, va néixer l’any 2019 amb la intenció de convertir-se en un referent tant per la qualitat com per la quantitat de participants i escoles de dansa d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

En aquesta quarta edició està previst que participin al voltants d’uns 700  ballarins i ballarines de totes les edats, de 25 escoles de dansa de les següents províncies: Barcelona, Tarragona, Saragossa, Tudela, Osca i València

Per tercer any consecutiu es convocarà una competició all style el dissabte a la tarda al mateix Pavelló Olímpic Municipal de Reus i al voltant d’uns 110 ballarins i ballarines de les 3 categories convocades (Kids, Junior i Adults) hi prendran part.

Al campionat coreogràfic de diumenge, durant tot el dia, està previst que hi participin un total de 91 grups que es repartiran en les 11 categories durant les sessions de matí i tarda.

Un altre dels al·licients amb que comptarà aquesta cita esportiva serà la composició del jurat internacional. Els encarregats i encarregades d’avaluar la impressió global, la interpretació musical, la creativitat i originalitat, la tècnica, l’estil i l’expressió dels participants seran:

DII Ballesteros

Ballarina professional amb més de 13 anys d'experiència al món de la dansa i coreògrafa i ajudant Fama a Ballar 2018 i 2019 .

MELS. Amely Mel’s

Ballarina professional i propietaria de Le Loft Dance Studio.
Ballarina i model per a les marques Snipes, Puma, Red Bull, Reebok, Minelli.
 

SIFER. Daniel Delgado.

És un ballarí, instructor i coreògraf procedent de les Illes Canàries (Lanzarote) amb 14 anys d'experiència a les danses urbanes, especialitzat a la disciplina popping. Ha treballat en videoclips i pel·lícules per a artistes com Coldplay, Paco Leon, BTS, Dave Meyers, entre d'altres.

TOBY. Toby Deedaran.

Ha ballat des de la infància i va començar la seva carrera com a ballarí professional a Copenhaguen, Dinamarca. La seva singularitat i carisma ho han convertit en un popular educador, coreògraf i figura a l'escena de la dansa a Escandinàvia i Europa.

Vessant solidària

Per quart any, el Campionat Rock The Stage col·laborarà amb l'Associació ACNEFI.  http://www.acnefi.org/ i per tercer any també ho farà amb la Asociación ENACH http://www.enach.org/

Es recolliran les donacions de totes les persones que assisteixin al Campionat i es lliuraran íntegrament a les dues associacions. Les donacions consistiran en la venda d’entrades per assistir a les competicions:

  • DISSABTE TARDA: 5,00 €
  • DIUMENGE MATÍ: 5,00 €
  • DIUMENGE TARDA: 5,00 €
  • TOT EL CAMPIONAT: 12,00 €

Els donatius, que permetran veure aquest Campionat, s’hauran d’efectuar a la plataforma www.entradium.com.

Finalment, cal destacar que paral·lelament al Campionat, es celebraran quatre workshops o tallers pràctics de ball impartits pels quatre membres del jurat i que tindran lloc a les instal·lacions de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, a l’Avinguda Pere el Cerimoniós, 78, de Reus. Les sessions, prèvia inscripció, estaran obertes a tothom qui vulgui participar i es realitzaran el divendres a la tarda i el dissabte al matí