reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus acull la final LNFA 2017 entre el Reus Imperials i el Badalona Dracs

30/05/2017

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, acompanyats de Jaume Agustench, president del Club Reus Imperials CFA, i de i
Barth Iacarino, coordinador Reus Imperials CFA, han presentat aquest dimarts, 30 de maig la Final LNFA 2017 entre el Reus Imperials i el Badalona Dracs el dissabte 3 de juny al camp municipal Reddis.

Reus es convertirà el proper 3 de Juny a la ciutat protagonista dins del futbol americà en albergar un esdeveniment esportiu de màxima rellevància a nivell nacional. Reus Imperials i Badalona Dracs disputaran la XXII final del campionat nacional de futbol americà.

Tots dos clubs arriben a aquest esdeveniment després d'acabar la lliga regular amb un balanç positiu en el caseller, Badalona Dracs amb un parcial de 9 victòries i 1 derrota i Reus Imperilas amb 8 victòries i 2 derrotes, la qual cosa demostra l'alt nivell al que els dos equips han estat jugant durant tota la temporada.

Badalona Dracs arribarà a Reus amb la intenció de defensar el títol que va aconseguir l'any passat, en la seva cinquena final consecutiva, d'altra banda, els Reus Imperials intentaran aconseguir el seu primer campionat nacional en arribar a la final en el seu segon any en la màxima categoria d'aquest esport a nivell nacional. Badalona Dracs arriba a la final després de derrotar amb dificultats a Múrcia Cobras, el recentment ascendit equip murcià va tenir contra les cordes a l'actual campió, arribant a fregar fins i tot la sorpresa, però al final l'actual campió va saber imposar-se a l'equip murcià.

D'altra banda, els Reus Imperials van aconseguir arribar a la seva primera final després de derrotar al 3er classificat, els València Firebats, en un partit on els de Reus comptàvem amb baixes importants, els nord-americans Brady Huber (Quarterback) i Nate Stephens (Receptor) tots dos lesionats en l'últim partit de lliga regular davant Murcia Cobras. Va ser un difícil partit on va despuntar el quarterback nacional, Pau Muñoz, el jove QB de la pedrera de Imperials va dirigir l'atac de l'equip del Baix Camp amb mà ferma i formant una dupla amb el finlandès Henri Laine que va portar als Reus Imperials a la victòria contra l'equip valencià i a poder disputar la seva primera final en la LNFA Seriosa A.