reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus atreu tornejos de turisme esportiu aquesta Setmana Santa

13/04/2022

La ciutat de Reus acull aquesta Setmana Santa la XX edició del Torneig Mare Nostrum Cup de futbol i el XII Torneig Mare Nostrum de bàsquet, dos dels tornejos més importants en nombre d’esportistes i pernoctacions dels que es realitzen a les comarques del Camp i l’Ebre. L’esdeveniment portarà a terres tarragonines a més de 6.400 participants i suposarà unes 9.500 pernoctacions als establiments hotelers de la zona (Reus, Salou, La Pineda, Tarragona...).

En concret, el torneig Mare Nostrum Basquet, que se celebra de l’11 al 13 d’abril, compta amb la participació de 2.400 participants, 184 equips i 390 partits. A Reus es disputa a les pistes del Pavelló Olímpic Municipal i als polilleugers Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Alberich i Casas i Joan Rebull.

Pel que fa al torneig Mare Nostrum Cup de futbol, tindrà lloc del 14 al 17 d’abril, comptarà amb 290 equips i 4.000 participants que disputaran 400 partits. A Reus, es jugarà als camps municipals de la Pastoreta, Reddis, a l’annex de l’Estadi Municipal, al camp del Districte Vé i al Mas Iglesias.

Des de la regidoria d’Esports i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA s’aportarà a aquesta iniciativa la capacitat organitzadora i les instal·lacions municipals esmentades.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha posat de manifest que “l’arribada de més de 6.400 esportistes a Reus aquests dies de Setmana Santa suposa una bona injecció econòmica per a la ciutat i ens posa, un cop més, al mapa de les destinacions de turisme esportiu més atractives de Catalunya”.