reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus, present a l'acte d'inici de la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

03/02/2017

El regidor d'Esports Jordi Cervera ha assistit aquest divendres a l'acte d'inauguració de la programació que durant aquest any ha de commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. A l'acte hi han estat convidats representants civils i institucionals, entre els quals representants de les subseus olímpiques que, com Reus, van acollir proves incloses als Jocs del 92.

L'acte realitzat aquest divendres al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha estat presidit per l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que ha destacat que “les olimpíades van deixar a Barcelona un llegat en forma d’estima, ja que la ciutadania es va obrir al món però sobretot a la ciutat. Mai estarem prou agraïts del que van significar per Barcelona. Una ciutat compromesa amb la feina en equip, justa i sostenible, que garanteix la igualtat d’oportunitats”. L’alcaldessa, a més, ha recordat com aquest episodi viscut l’any 1992 a la ciutat ha estat un dels “més importants i transformadors de la nostra història” i ha insistit en que “aquesta commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics ens han d’ajudar a mantenir viva la memòria d’aquells fets i del que van significar per a tots nosaltres. Aquesta ha de ser un any de record ampli, obert i participatiu on tothom pugui formar-ne part”.

El regidor d'Esports Jordi Cervera ha explicat que la ciutat de Reus sent orgull d'haver format part dels millors Jocs Olímpics de la història, els quals van representar també per a la ciutat una transformació i millora en alguns dels aspectes clau del seu món esportiu, com disposar del Pavelló Olímpic Municipal. Al mateix temps, Cervera ha tingut un record i un agraïment per totes les persones voluntàries i entitats que van col·laborar en aquell esdeveniment. Reus va ser subseu olímpica i va organitzar diferents proves d'hoquei sobre patins.