Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus, una de les seus del torneig de futbol sala formatiu més gran d’Europa

07/06/2024

Reus acollirà els dies 15 i 16 de juny l’ABS Futsal Costa Daurada, un dels tornejos de futbol sala formatiu més grans d’Europa que portarà al territori a més de 150 equips de futbol sala i més de 1800 esportistes de diferents països i de totes les categories formatives, des de prebenjamins fins a juvenils. Els polilleugers Cèlia Artiga, Alberich i Casas, Ciutat de Reus, Joan Rebull i el Pavelló Olímpic Municipal són les instal·lacions esportives reusenques que acolliran la competició amb equips d’arreu de l’Estat Espanyol, Andorra, França, Anglaterra, Itàlia, Finlàndia, Australia i Brazil.

Del 14 al 16 de juny la Costa Daurada és la seu d’aquesta cinquena edició del torneig ASB Futsal Costa Daurada que es disputarà a pavellons del Tarragonès i Baix Camp, concretament a: Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Riudoms, El Morell i La Canonja.

D’altra banda, des d’avui, 7 de juny, fins diumenge 9, els polilleugers Cèlia Artiga i l’Alberich i Casas acolliran el torneig europeu de Fútbol 5 “International F5 Cup”, amb 16 equips provinents de Navarra, La Rioja, València, Catalunya i Portugal majors de 18 anys i uns 250 esportistes que faran parada a la capital del Baix Camp per disputar aquesta competició.

El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, ha posat en valor “l’atractiu i la qualitat de les instal·lacions esportives reusenques i la seva capacitat d’atreure esdeveniments com aquests que suposen l’afluència d’un gran nombre d’esportistes i les seves famílies a la ciutat i al conjunt de la Costa Daurada”.