reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

S’obren inscripcions a la Caminada de Rutes Reus de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

20/09/2016

L’Ajuntament de Reus ha obert les inscripcions per a la nova caminada popular de les Rutes Reus que la regidoria d’Esports ha programat pel pròxim 12 d’octubre, i que forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible que promou la regidoria de Medi Ambient i Ocupació. La caminada comptarà amb la participació i col·laboració especial de l’Associació de Familiars de Malats Mentals Dr Francesc Tosquelles i de la Regidoria de Medi Ambient i Ocupació.

L’Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles té com a missió fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies. L’objectiu de participar en aquesta caminada es donar a conèixer al col·lectiu de persones amb malaltia mental, lluitar contra l’estigmatització social i sensibilitzar a la població.

La caminada s'iniciarà al Parc del Trenet, proper al Santuari de Misericòrdia i els participants podran triar entre dos recorreguts segons la distància que volen recórrer: una primera opció de 5 km, i una segona de 12 km envoltant la zona d'Aigüesverds. La participació és gratuïta i les inscripcions ja es poden formalitzar al web de Tretzesport.

Rutes Reus
Les «Rutes Reus, itineraris de salut i paisatge» són una invitació a recórrer la ciutat per fer salut i aprofundir en el coneixement del terme, ja que documenten de més d’un centenar de punts d’interès. Les rutes es van inaugurar amb una caminada popular celebrada a l’octubre que va tenir la participació de més de mig miler de persones.